• Harry TiLLEY

Domaine Pedros

Bijgewerkt: 22 aug 2020


Domaine de Pedros werd uitgetekend door een bekende Franse architect in de jaren 60. Dit prachtige domein is gelegen aan het meer van Leucate. En dit alles in de rust van de natuur, zelfs in het hoogseizoen.

Door de jaren heen werd dit een aparte residentie met een eigen aanlegsteiger , die hoorde bij het dorpje Fitou vandaar dan ook de naam Port-Fitou. Elke locatie op dit kleine eilandje is uniek .

Door de jaren heen werd dit een aparte residentie met een eigen aanlegsteiger , die hoorde bij het dorpje Fitou vandaar dan ook de naam Port-Fitou. Elke locatie op dit kleine eilandje is uniek .

Op de kaart links zie je de indeling van Pedros. Met de aanlegsteiger rechts onderaan, om zalig te vertoeven in de zon en waar je kan genieten van verre prachtige uitzichten over het meer en de Middellandse Zee.

Buiten de vele voordelen van rust en ligging, bezit dit domein twee grote zwembaden, tennisvelden, speeltuintje , jetski mogelijkheid... kortom ook voor wie zijn vakantie actief wil beleven vindt hier zijn thuis !

Wandelen en genieten van de fauna en flora die hier in overvloed aanwezig is. De plaats die mooie taferelen aanbiedt, de geur van de kruiden ... Je kan waar je wil je stoel plaatsen en lekker wegdromen !

Voor de ouders met kids is het zalig dat ze hun gang kunnen gaan zonder te veel zorgen te hebben over verkeer of drukte. Het domein is privé en enkel toegankelijk met een magneetsleutel Ook de zwembaden zijn volgens de EU regels afgeschermd en ook hier enkel toegankelijk met een magneetsleutel. Gaan even kijkje nemen naar ons lounge appartement gelegen in de mooiste hoek van dit domein met zicht op het meer en de bergen!

#Fitou

76 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

TiLLEY France © 2021 registrated brand

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon