top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Vinca Village

Bijgewerkt op: 13 nov. 2022


PLAGE DE VINCA

Gelegen vlak aan het meer Escoumes , de ideale plaats voor watersport en zwemmen, en dit met zijn eigen privé-strandje in de schaduw van de natuur. Met zijn toffe eettentje en ijsjes-kar ga je terug in de tijd en dit vlakbij het immens silhouet van de Canigou, heilige berg van de Catalanen, die de stad domineert vanaf een hoogte van 2784m…. Vinca is gelegen op 15min rijden van Baillestavy met een klein kruidenierszaakje, bakker en restaurantje.

HET MEER VAN VINCA

Het meer Escoumes met zijn stuwdam is prachtig om te bezichtigen. In de winter wordt het een stukje drooggelegd om zo al het ontdooide sneeuwwater en ijs in de lente te kunnen opvangen. Tijdens deze periode kan je als het ware wandelen in het meer.

Kijk even naar onze locatie Maison Tilley Baillestavy!

134 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page