top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Het grootste festival van electro-muziek in Frankrijk met 's werelds beste DJs in Port-Barcarès!

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


Rendez-vous voor de "Electrobeach", het grootste festival van electro-muziek in Frankrijk met 's werelds beste DJs in Port-Barcarès !

David Getta en vele andere DJs in Port Barcares

Ieder jaar komen 's werelds beste DJs naar Port Barcares. Voor ieder die houdt van electro is het de place to be en dit in combinatie van strand, zon en zee kom je echt wel in de vibes met deze muziek!

Proef via deze Youtube uitgave van de sfeer op dit festival. Tilley France is gelegen op een 15min rijden van dit festival. Stel je voor dit festival te combineren met een unieke Tipi tent overnachting of een weekje te verblijven in ons Lounge appartement. Leg je reservatie tijdig vast zodat je volop kan genieten van dit festival en de regio!

Onze verhuurlocaties bij Tilley France via deze LINK!

26 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page