• Harry TiLLEY

Tips voor één dag stop @Tilley France B&B


Voor wie een korte stop maakt @Tilley France B&B en er even tussenuit wil kunnen wij volgende tips geven!

1. Bezoek wijnboeren Fitou > degustatie gans het jaar!

In Fitou kan je gans het jaar lekker gaan degusteren bij onze tal van wijnboeren. Hier een klein overzicht. Je hebt Domaine de la Rocheliere met hun prachtige nieuwe cave (zeker een aanrader) > dan heb je Cave Vidal Thierry met nog een authentieke en ook vernieuwde cave > In het restaurant van Courtal Vidal kan je van de wijn van Romain Vidal gaan proeven > dan heb je aan de Marie in Fitou Chateau Abelanet en Le Paumier en heb je nog aan de rand van het dorp Champs des Soeurs en Domaine Maynadier deze ook aan te raden zijn, dus genoeg om te gaan proeven. Je kan zo goed als alle wijnboeren bezoeken op wandelafstand van onze B&B.