Kerst Tipi

April 11, 2016

- Auteur:

ONZE TIPI IN ZIJN WINTERKLEEDJE

Na het zomerseizoen half oktober gaat onze Tipi B&B zijn jasje uit. Zo krijgt hij een nieuwe "naakte"  look, en het houten geraamte is prachtig om naar te kijken. In de winter hebben wij te kampen met hevige winden, zo blijft het tentzeil beschermd in deze periode. 
​Tijdens de kerstperiode decoreren wij het houten geraamte met vele lichtjes en  straalt hij warmte en gezelligheid uit, een prachtig beeld in onze "Rue du Vigne".

 

Bij Tilley France is er steeds wat te beleven, ook in de winter is het de moeite om een bezoekje te brengen. Onze locaties in Baillestavy en Port Fitou worden gans het jaar verhuurd en krijgen heel positieve feedback. Neem een kijkje naar onze verblijven.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Categories 
Recente berichten

April 14, 2019

November 20, 2018

November 11, 2018

November 4, 2018

October 28, 2018

Please reload

Zoeken op tags