De regio van surfen en kite surfen

November 17, 2016

- Auteur:

Surf en Kitesurf fun rond Fitou
Het meer van Leucate is de place to be voor het surfen en kitesurfen. Heel het jaar door is het een trekpleister voor wie hiervan houdt. Spot Goulet is één van de bekendste surf spots uit de regio en op amper 10min rijden van onze locatie in Fitou. Verder heb je nog La Franqui (10min), spot van Leucate (10min), spot van La Palme (15min), spot Port Barcarés (20min)...Zo kan je in onze buurt verschillende spots uittesten en volop genieten van je surf of kite board!

Canigou
Met het zicht op de Canigou en vele andere uitzichten is het echt prachtig om in deze regio te surfen. Het meer geeft een mooie aanloop naar deze enorme berg. De variatie van de zee, bergen en op de achtergrond de windturbines lijkt wel een droom. De wind waar iedereen voor gaat de zogenaamde "Tramontane" speelt zijn spel in deze vlakte en laat je surfplank of Kite board tegen een mooie snelheid glijden over het water.

Windytv
Blijf op de hoogte via onze Windytv.. Wij bieden in de zomerperiode van mei tot oktober de mogelijkheid om te overnachten in een echte Tipi, er is ook voldoende plaats om je surf of kite board te plaatsen en indien nodig te reinigen in een afgesloten veilige omgeving. Ook kan je gans het jaar een verblijf in ons appartement reserveren te Port Fitou met een eigen aanlegplaats.

 

 
LINK Tipi verhuur - LINK Port Fitou appartement

        

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Categories 
Recente berichten

April 14, 2019

November 20, 2018

November 11, 2018

November 4, 2018

October 28, 2018

Please reload

Zoeken op tags