Centre commercial a Rivesaltes

April 23, 2017

- Auteur:

 

Het Centre commercial de Rivesaltes is één van de belangrijkste shopping centra's uit de buurt van Perpignan en uiteraard ook belangrijk voor onze gasten die logeren in Fitou en eventueel ook in Baillestavy. 

Waarom is het centre commercial zo belangrijk? Je kan uitgebreid shoppen in een super grote Carrefour, Lidl en nog een paar budget supermarkten. Ook vind je er zo wat alle soorten van Resto ketens zoals McDonalds, steakhouse, pizza....enz , die zowel in de zomer als in de winter geopend zijn.

 Even kort samengevat, wat kan je hier vinden > alle voeding wat je maar nodig hebt > alle soorten van kleding winkels > eten van junkfood tot lekkere resto's > alle zaken om te bricoleren > tanken aan de beste prijs > auto onderdelen of reparaties en bandenwissels > bioscoop > karting ......

 

Adres : Route du Barcarès      

             66530 Claira

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Categories 
Recente berichten

April 14, 2019

November 20, 2018

November 11, 2018

November 4, 2018

October 28, 2018

Please reload

Zoeken op tags