Het grootste festival van electro-muziek in Frankrijk met 's werelds beste DJs in Port-Barcarès!

July 14, 2017

- Auteur:

Rendez-vous voor de "Electrobeach", het grootste festival van electro-muziek in Frankrijk met 's werelds beste DJs in Port-Barcarès !

Ieder jaar komen 's werelds beste DJs naar Port Barcares. Voor ieder die houdt van electro is het de place to be en dit in combinatie van strand, zon en zee kom je echt wel in de vibes met deze muziek!

Proef via deze Youtube uitgave van de sfeer op dit festival. Tilley France is gelegen op een 15min rijden van dit festival. Stel je voor dit festival te combineren met een unieke Tipi tent overnachting of een weekje te verblijven in ons Lounge appartement. Leg je reservatie tijdig vast zodat je volop kan genieten van dit festival en de regio!

 

Onze verhuurlocaties bij Tilley France via deze LINK!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Categories 
Recente berichten

April 14, 2019

November 20, 2018

November 11, 2018

November 4, 2018

October 28, 2018

Please reload

Zoeken op tags