top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Kerst Tipi

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


ONZE TIPI IN ZIJN WINTERKLEEDJE

Na het zomerseizoen half oktober gaat onze Tipi B&B zijn jasje uit. Zo krijgt hij een nieuwe "naakte" look, en het houten geraamte is prachtig om naar te kijken. In de winter hebben wij te kampen met hevige winden, zo blijft het tentzeil beschermd in deze periode. ​Tijdens de kerstperiode decoreren wij het houten geraamte met vele lichtjes en straalt hij warmte en gezelligheid uit, een prachtig beeld in onze "Rue du Vigne".

Bij Tilley France is er steeds wat te beleven, ook in de winter is het de moeite om een bezoekje te brengen. Onze locaties in Baillestavy en Port Fitou worden gans het jaar verhuurd en krijgen heel positieve feedback. Neem een kijkje naar onze verblijven.

15 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page