• Harry TiLLEY

Onze Tilley France voorjaarstuin


OVERZICHT

Vanaf februari zie je de eerste tekenen van de lente in onze tuin, dit door de bloei van onze amandelboompjes. Kort daarop komen de voorjaarsbloemen piepen en maken de andere plantjes zich klaar voor de lente.

De cactusvijgen, olijfboompjes, alle soorten bloempjes en zelfs onze wijnranken komen terug tot leven.

MARKTJES

Vanaf april vind je bloemenmarktjes her en der, ook de tuincenters bieden een mooi assortiment aan zodat je tuin er kleurijk uitziet. Op sommige schooltjes worden zulke marktjes georganiseerd, dit ook in Fitou village op een zaterdag in april. Kom een kijkje nemen naar ons Tipi verblijf, gaat open vanaf mei tot september -> Tipi lounge B&B

#TipiBB #Fitou

24 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

TiLLEY France © 2021 registrated brand

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon