top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Onze Tilley France voorjaarstuin

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


OVERZICHT

Vanaf februari zie je de eerste tekenen van de lente in onze tuin, dit door de bloei van onze amandelboompjes. Kort daarop komen de voorjaarsbloemen piepen en maken de andere plantjes zich klaar voor de lente.

De cactusvijgen, olijfboompjes, alle soorten bloempjes en zelfs onze wijnranken komen terug tot leven.

MARKTJES

Vanaf april vind je bloemenmarktjes her en der, ook de tuincenters bieden een mooi assortiment aan zodat je tuin er kleurijk uitziet. Op sommige schooltjes worden zulke marktjes georganiseerd, dit ook in Fitou village op een zaterdag in april. Kom een kijkje nemen naar ons Tipi verblijf, gaat open vanaf mei tot september -> Tipi lounge B&B

26 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page