• Harry TiLLEY

Kerstmarktjes

Bijgewerkt: 4 mei 2020


Super leuke kerstmarktjes om en rond Fitou en Baillestavy Zoals op de meeste plaatsen in de wereld vind je vele kerstmarktjes, ieder op zijn manier en zijn rituelen. Ook hier bij ons kan je je hartje ophalen en de pure nostalgie opzoeken in de kleine dorpjes . Daarentegen in de grote steden zoals Narbonne en Perpignan zijn het al veel grotere kerstmarkten die buiten plaatsvinden met tal van kraampjes en kermisattracties.

Waar moet men zeker eens langs gaan! Rond Fitou en Baillestavy heb je drie belangrijke kerstmarkten dat je zeker eens moet bezoeken. 1. De kerstmarkt aan de kust in Barcares Village. Hier is het super om met de kids naartoe te gaan. Je vindt hier een kerstopstelling met een echt "wow"-effect, Een groot kerstdorp met houten bungalowtjes, een disco ijsbaan dat heel populair is en waar je door de kerstmarkt in rondjes kan schaatsen en als kers op de taart een kermis met tal van attracties! (Van 26-11 tot 8-01-2017) 2. Perpignan, is een mooie stad met prachtige winkels, hier heb je ook elk eindejaar de kerstmarkt. Dit jaar begint