top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Kerstmarktjes

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


Super leuke kerstmarktjes om en rond Fitou en Baillestavy Zoals op de meeste plaatsen in de wereld vind je vele kerstmarktjes, ieder op zijn manier en zijn rituelen. Ook hier bij ons kan je je hartje ophalen en de pure nostalgie opzoeken in de kleine dorpjes . Daarentegen in de grote steden zoals Narbonne en Perpignan zijn het al veel grotere kerstmarkten die buiten plaatsvinden met tal van kraampjes en kermisattracties.

Waar moet men zeker eens langs gaan! Rond Fitou en Baillestavy heb je drie belangrijke kerstmarkten dat je zeker eens moet bezoeken. 1. De kerstmarkt aan de kust in Barcares Village. Hier is het super om met de kids naartoe te gaan. Je vindt hier een kerstopstelling met een echt "wow"-effect, Een groot kerstdorp met houten bungalowtjes, een disco ijsbaan dat heel populair is en waar je door de kerstmarkt in rondjes kan schaatsen en als kers op de taart een kermis met tal van attracties! (Van 26-11 tot 8-01-2017) 2. Perpignan, is een mooie stad met prachtige winkels, hier heb je ook elk eindejaar de kerstmarkt. Dit jaar begint deze van 25 november tot 31 december en dit van 10 tot 19u. Hier ook tal van kraampjes en een kermis. ​3. Narbonne, die vinden wij één van de leukste omdat de kerstmarkt zich bevindt in het oude stadsgedeeltje met de kathedraal en kleine toffe winkeltjes. Het leeft meer en ook hier de traditionele kraampjes, kermis, de gepofte kastanjes en natuurlijk niet te vergeten de warme wijn .... Start van 3 december tot en met 1 januari. #TilleyFrance #Kerstmarktjes #LanguedocRousillon

De Tilley'kes Ook de Tilleykes zijn in kerstsfeer.... de Harry Tilley juweeltjes, hip en creatief, worden aangeboden aan "Kerstprijsjes" Zeker het bezoeken waard! www.harrytilley.eu

Neem ook eens een kijkje op onze verhuurlocaties, wie weet kan je ook eens komen chillen op één van deze kerstmarktjes of genieten van een prachtige streek met veel diversiteit.

Hier LINK verhuurlocaties.

28 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page