top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Joch gelegen op helling richting Baillestavy

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


HET DORPJE JOCH GELEGEN OP DE WEG NAAR BAILLESTAVY

Het dorpje Joch, gebouwd tegen de bergwand , kom je tegen als je van Vinca richting Baillestavy rijdt. Joch is een klein dorpje met een 200 tal inwoners en wordt gekenmerkt door de typische smalle franse straatjes met een prachtig uitzicht op de vallei.

Vanuit de bergen wordt er via een kanaaltje water naar beneden geleid, dat dient om de boomgaarden met perziken, appelen en kersen te voorzien van water. Tussen Vinca en Joch zijn er vele fruitboeren en kan je aan gunstige prijzen het vers fruit aankopen . In het seizoen kan je ter plaatse bij deze fruitboeren gaan proeven en kopen.

32 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page