• Harry TiLLEY

Restaurant La Bamba in Leucate Village

Bijgewerkt: mei 4


SFEER

La Bamba is een Mexicaans restaurantje aan de place de la Republiek in centrum van Leucate Village. Het restaurant wordt gerund door een erg energiek koppel, het interieur is met veel smaak en kleur ingericht. De ruimte geeft plaats voor ongeveer een 20 pers. Vanuit het restaurant kan je de kok het eten zien klaarmaken. Wij hebben de hamburgers en lasagne geprobeerd en deze ware qua prijs en kwaliteit zeker aan te bevelen. Resto is ook gans het jaar open.

Foto's om sfeer te proeven

Menu

Quotering Trip Advisor

Adres

La Bamba, 31 Place de la République, 11370 Leucate Tel: 09 52 34 84 77

#eten #Leucate

0 keer bekeken

TiLLEY France © 2020 registrated brand

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon