top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Restaurant La Closerie in Leucate

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


SFEER

La Closerie is een apart restaurant, heel nostalgiek ingericht en ook een vrij uniek publiek. Dit soort van restaurants geeft een beeld van de streek en een hele lekkere Franse keuken. In de zomer heb je een groot terras, in de winter een knusse ruimte waar je best voordien kan reserveren, Wij gingen een kijkje nemen en proeven van enkele gerechten. De menukaart was niet echt uitgebreid, maar dit viel in het niets tegenover de smaak en de bereiding, perfect gebakken, iets dat je zelden tegenkomt, zeker een aanrader!

Adres

La Closerie, 101 Bis Avenue Jean Jaurès, 11370 Leucate Tel: 04 68 40 07 91

Trip Advisor quotering

Tags:

21 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page