top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Rube & Rutje by Harry Tilley

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


HARRY TILLEY EN DE RUBE & RUTJE FIGUURTJES. Laat me je de wereld van Rube & Rutje even voorstellen! De kleuterjuf Griet Bertels uit Lier tekende enkele jaren geleden 2 grappige vriendjes, Rube & Rutje, op de muren van haar kleuterklasje. Tot haar groot plezier merkte ze dat iedereen van Rube (jongen) & Rutje(meisje) hield, groot en klein.

En zo is het allemaal begonnen. Reeds 15jaar is er in samenwerking met Harry Tilley, broer van ontwerpster Kaat Tilley, een hele collectie van leuke en handige spulletjes met Rube & Rutje in de hoofdrol. Een collectie van speels design en vriendschap voor jaren. Van sobere bad- en bedlinnen tot smakelijke koffiemokken, van stevige brooddozen tot de alom gekende vrolijke en lieve Rube & Rutje wenskaarten. De collectie van Rube & Rutje is ondertussen aanwezig in vele winkels in Vlaanderen Nederland,

Engeland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. En het eind is nog lang niet in zicht. De wereld van Rube & Rutje is een warme, zachte wereld vol levenslust en plezier, waarin mensen nog om elkaar geven. Dit bijzonder duo is soms vertederend of een tikje verlegen, dan weer grappig en altijd verrassend en opgeruimd. Ze zien er zo eenvoudig en mooi uit zoals lieve kindertekeningen kunnen zijn. Rube & Rutje is zo’n tweetal dat elk huis en ieder van ons, groot en klein, een beetje vrolijk maakt. Ontdek de wereld van Rube en Rutje op www.rubeenrutje.com.

Een ware pret & plezier Toedeloe-club met vele Toedeloe-leden werd opgericht. Ik hoop dat ze vaak een glimlach op jouw gezicht mogen toveren!​​​​

307 weergaven0 opmerkingen
bottom of page