top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Reistip naar het zuiden

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


HOE VERMIJD IK HET CENTRUM VAN PARIJS ZONDER VERLIES IN KILOMETERS EN ZONDER STRESS.

Wie met de wagen naar het zuiden rijdt geven wij graag een paar goede tips. Reizen naar het zuiden in het hoogseizoen kan heel stressy verlopen. Wie het waagt om via Parijs te rijden kunnen wij alvast volgende tips aanbevelen. Stel je GPS in op Nemoers (klein prachtig dorpje aan de rand van Parijs). Laat je GPS zijn werk doen tot je het einde van je eerste peage nadert (juist voor Parijs).

Stel dan opnieuw Nemoers in maar stel ook je GPS in om tolwegen te vermijden, en rij tot in het dorpje. Als je gearriveerd bent in Nemours neem dan even tijd voor een pauze, het dorpje heeft vele mooie plaatjes zoals de rivier Le Loing, en de Chateau-Museé de Nemours.

Vanaf Nemours stel je opnieuw je GPS in maar dan wel terug met tolwegen. Zo heb je een mooie route rond Parijsgemaakt zonder al te veel drukte en zelfs zonder verlies aan afstand.

64 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page