top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Port Fitou terug in de tijd.

Bijgewerkt op: 14 jul. 2023


Domaine Pedros

Het domein Pedros is een project uit de jaren 60 en opgebouwd in verschillende etappen. Ons appartement is in de laatste etappe gebouwd in 1968. De architect van dit domein was één van de bekendste France architecten uit die periode, Nicolas Hadjimichalis, en ook favoriet van d’Onassis. Domaine Pedros is 15 hectaren groot en bevat twee zwembaden, een grote ponton voor aanleg bootjes, tennisvelden, speelpleintje en veel meer.

Port Fitou

Onze stijger met mogelijkheden voor aanleg pleziervaartuigen is het neusje van de zalm op het domein. Elk jaar door de jaren heen leggen vele huurders of eigenaars hun bootje hier aan om zo via het meer van Leucate te varen naar de zee.

Foto collage uit de oude doos

Hier een kleine fotocollage uit de oude doos. Bezoek ook eens de pagina van ons exclusief appartement dat gelegen is aan het rustigste en ook mooiste deel van domein Pedros!

128 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page