top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Resto's in Fitou -> Auberge Lou Courtal des Vidals

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


De familie Vidal is alom bekend in Fitou en omstreken om hun lekkere Fitou wijnen en zeker ook omwille van hun restaurant, alsook de grootvader die nog steeds met zijn klarinet deuntjes speelt in hun restaurant.

Het restaurant is bijna gans het jaar open en heeft een prachtige grote schuur met een groot aantal zitplaatsen. Met het goede weer dat er gelukkig veel aanwezig is in het zuiden kan je ook een plaatsje vinden op hun terras (liefst op tijd reserveren!!!).

Jean-Luc Vidal beheert het restaurant met volle passie! Het restaurant en de wijn cave zijn een familie bedrijf waar de familie Vidal met volle passie en plezier aan werken! Het restaurant zou ik aanbevelen voor elke bezoeker aan Fitou, ideaal voor lekker eten uit een echte Franse keuken maar ook ideaal voor wie houdt van buffets. Het Vidal buffet is heel uitgebreid en super lekker, ook ideaal als je met kinderen op restaurant wil gaan!

Wat je ook niet mag vergeten is dat elke 20ste van de maand er iets extra te beleven valt!!!

Adres

Rue des Courtals - 11510 Fitou

Tel: +33 4 68 456 258 Mob +33 6 09 148 091 Mail: jean-luc.vidal13@wanadoo.fr

Budget

Tussen de 15 a 35€/pp

Openingsuren (middag vanaf 12u en avond vanaf 19u)

in winterperiode (vrijdag avond - zaterdag middag en avond - zondag middag)

Vanaf 1 april (dinsdag avond - woe/do/vrij/za/zo middag en avond)

In juli en augustus (maandag avond - dinsdag avond - woe/do/vrij/za/zo middag en avond)

In de maand september (dinsdag avond - woe/do/vrij/za/zo middag en avond)

76 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page