top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Restaurant Le Moulin in Fitou.

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


Le Moulin de Fitou verwelkomt je wanneer je het dorpje Fitou binnenrijdt . Het restaurant biedt een ruime parking en heeft ook tal van zitplaatsen binnen maar ook buiten op het terras. In de zomermaanden is het best om voordien je plaatsje op het terras te reserveren!

In 2016 zijn er nieuwe uitbaters gekomen met enorm veel enthousiasme, en dat voel je ook in de bediening, het eten en de reacties van de klanten. Wij zijn natuurlijk ook eens gaan proeven gezien Le Moulin de Fitou op een kleine 10min loopafstand ligt van onze Tipi B&B. Hier alvast wat mooie foto's van ons diner, waar we enorm van genoten hebben!

Met de aperitief kwamen we al goed in stemming. We hadden een voorgerecht gekozen in de vorm van tapas met enkele lekkere proeverijen . Onze hoofdgerechten werden geserveerd met een professionele toets qua presentatie en was om je vingers bij af te likken. Het dessert was de kers op de taart.... de wentelteefjes of ook wel het gewonnen brood genoemd was hemels. Het restaurant heeft zijn eigen creatie hiervan, één die wij nog nooit hadden geproefd ! Helaas wou de kok zijn geheim niet prijsgeven .....

De keuken is een echte aanrader, prijs kwaliteit een plus en hoort volgens ons bij één van de betere restaurants in de buurt.

Adres

30 Avenu des Corbières - 11510 Fitou village

Tel: +33 4 68 70 65 19 Mail: lemoulindefitou@gmail.com

Budget

Tussen de 15 en 30€/pp

Openingsuren

Normaal elke dag van -> 12:00 à 14:00 / 19:00 à 23:00

In laagseizoen -> van 1 oktober tot 31 mei alleen open op vrijdag - zaterdag en zondag!

38 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page