top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Elke week passeert de kruidenier!

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


Elke week passeert de kruidenier in het prachtige dorpje Baillestavy!

L'epicerie de Christine bezoekt kleine dorpjes in de regio van de P.O.,

Baillestavy is er ééntje van. Elke woensdag kan je haar aantreffen van 11u tot 12u op het pleintje achter de de Bistro de Pays van Colette. Ze heeft veel basis producten bij zoals groenten en fruit, brood, eieren, conserven enz enz.

Voor de dorpsbewoners van Baillestavy is het heel handig, er zijn hier toch wat ouderen die het niet zien zitten om paar keer per week naar beneden te rijden voor kleine extras. Ook voor onze gasten van Tilley France is het voor ons extra goed nieuws. Wij kregen over de jaren heen heel wat vragen of ze in het dorpje wat basis zaken konden kopen. In het verleden kon je altijd bij Collette terecht als je iets niet meer had of dringend nodig had, nu kan dat elke woensdag en dit het hele jaar door !

Hier onze LINK naar ons prachtig verblijf in Baillestavy, maison Tilley!

51 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page