top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Centre commercial a Rivesaltes

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


Het Centre commercial de Rivesaltes is één van de belangrijkste shopping centra's uit de buurt van Perpignan en uiteraard ook belangrijk voor onze gasten die logeren in Fitou en eventueel ook in Baillestavy.

Waarom is het centre commercial zo belangrijk? Je kan uitgebreid shoppen in een super grote Carrefour, Lidl en nog een paar budget supermarkten. Ook vind je er zo wat alle soorten van Resto ketens zoals McDonalds, steakhouse, pizza....enz , die zowel in de zomer als in de winter geopend zijn.

Even kort samengevat, wat kan je hier vinden > alle voeding wat je maar nodig hebt > alle soorten van kleding winkels > eten van junkfood tot lekkere resto's > alle zaken om te bricoleren > tanken aan de beste prijs > auto onderdelen of reparaties en bandenwissels > bioscoop > karting ......

Adres : Route du Barcarès

66530 Claira

82 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page