top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Oester cabanes au Leucate

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


De oester cabanes in Port Leucate is de place to be voor de liefhebbers van oesters. De beste oesters vind je hier in onze regio en in Bretagne. Iedere dag gaan de vissers met hun bootjes in de vroege ochtend het meer op om ze te plukken van de oesterbanken. Als je van in de verte het meer bekijkt zie je de paaltjes boven water steken.

Je kan er iedere dag van de week langsrijden om ter plaatse met een lekker glaasje witte wijn te gaan smullen of gewoon vers ophalen om ze dan thuis voor te schotelen aan je gasten.

Als je aankomt bij de oester cabanas kan je kiezen tussen

" Rive gauche "of "Rive droite", je hebt langs twee kanten van het kanaaltje wel 40 cabines waar je oester kan halen of ter plaatse degusteren. er is een ruime keuze aan cabanes en iedere uitbater heeft het een beetje op zijn manier ingericht wat het zo zuiders, romantisch en uniek maakt! De oester cabanes zijn maar op 15min rijden van onze verhuurlocaties in Fitou!

By Harry Tilley & Miranda Hermans

152 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page