• Harry TiLLEY

Sol y fiesta a Leucate

Bijgewerkt: mei 4


Rond deze periode wordt Leucate Village omgetoverd tot een plaats van Magie, waarin dans en verschillende muziekgroepen centraal staan. Dit in combinatie met een pracht van spektakels. In 2017 is het reeds de 20ste editie en trekt heel wat bezoekers. Het event duurt twee dagen en is een aanrader om te bezoeken. Leucate is trouwens een echt mooi Frans dorp met prachtige wandelroutes en je kan er lekker gaan eten in de tal van goed aangeschreven restaurants! Leucate Village ligt op een kleine 10 min rijden van onze verhuur verblijven in Fitou.

Geniet even mee via deze video ;)

#Leucate #SolYFista

#Leucate #evenementen

0 keer bekeken

TiLLEY France © 2020 registrated brand

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon