top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Moto vakantie bij Tilley France

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


Bij Tilley France kan je terecht voor alle info om met je moto of brommer op vakantie te gaan. Wij hebben info omtrent mooie routes en bieden tal van mogelijkheden op gebied van veilig plaatsen van moto's op trailers en indien je zelf met moto op vakantie bent!

In ons huisje in de bergen (Baillestavy) zijn er twee mogelijkheden. Je kan je trailer plaatsen thuis bij de eigenaars van het cafeetje in het dorp. Jean-Jaques en Collette hebben een veilig terrein waar ze op betonnen parking in de schaduw kan plaatsen. Je kan er ingeval je met trailer bent ook je wagen achterlaten als je aan het toeren bent.

Ons appartement in Port Fitou ligt op een rustig afgesloten domein, hier kan je de trailer gerust aan het appartement plaatsen zodat je er zicht op hebt.

Onze Tipi B&B ligt aan ons huisje in Fitou village, ons huisje is volledig ommuurd en kan je via elektrische poort betreden. Wij zijn in seizoen steeds aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Je kan hier perfect je trailer plaatsen, gaan toeren en s'avond als je wil al wandelend de wijn caves gaan bezoeken en een keuze maken uit tal van restaurants in onze buurt.

Tilley France de ideale partner voor jullie moto vakanties, geef een seintje als je vragen hebt via ons CONTACT formulier.

Hier LINK naar onze verhuurlocaties!

Harry & Miranda

56 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page