top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Surfen in La Franqui en Leucate

Bijgewerkt op: 14 jul. 2023


Wie aan surfing of kitesurf doet kent de populaire regio van Leucate en het strand van La Franqui, gelegen in zuid-Frankrijk in de regio Aude. Door de wind "de tramontane" die hier overheerst, is dit het mekka voor dit soort van watersport.

Surfing at Leucate

Gans het jaar door kan je hier je gang gaan op de lac de Leucate of aan het strand van Le Franqui. Ondertussen kan je nog genieten van de prachtige uitzichten op het meer, de zee en de bergen. Het meer dat het vrij ondiep is, maakt het makkelijker om zo snel terug op je plank te kunnen springen.

Bij Tilley France bieden wij tal van surf voordelen. Ten eerste hebben wij een appartement gelegen in Port Fitou met groot terras waar je s'avonds je surf spullen kan achterlaten zonder risico voor diefstal. Ook heb je in Port Fitou een privé aanleg stijger voor boten en jetski maar ook om met je surfplank op het water te gaan.

In Fitou village hebben wij een Tipi B&B met ommuurde tuin waar je ook je surf spullen veilig kan achterlaten en ook indien gewenst kan afspoelen met tuinslang. Ook de Tipi tent geeft een origineel gevoel en past perfect bij een vintage overnachting in deze mooie vintage regio.

Proef eens van onze accomodaties en de regio via deze LINK.

Groeten,

Harry & Miranda

Tilley France

149 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page