• Harry TiLLEY

Le falaise de Leucate

Bijgewerkt: 4 mei 2020


Een prachtige plaats om te gaan wandelen in onze buurt is de Falaise in Leucate! Wie houdt van wandelingen met verre uitzichten met zicht op de bergen, stranden en zee moet hier zeker geweest zijn!

De Falaises in Leucate zijn gelegen tussen Leucate plage en La Franqui plage. Je kan er met de auto gemakkelijk naartoe rijden namelijk Leucate village richting Leucate plage rijden , afslag links nemen, staat aangegeven als "Le Phare". Op deze plateau bevindt zich ook de vuurtoren en weerstation van Leucate.

Je kan je wagen gemakkelijk aan de vuurtoren parkeren om zo aan je wandeling te beginnen. Als je naar beneden kijkt vanop de klif zie je aan de rechterzijde Leucate plage, voor La Franqui plage te bezichtigen moet je eerst een mooie wandeling maken tot aan de andere zijde van de Falaises.

Een echte aanrader en geeft een gevoel van vrijheid. Wie op de avond een lekker hapje wil gaan eten kan het restaurant komen bezoeken dat als enige op deze mooie plek is gevestigd. In Le Grand Cap kan je van haute cuisine genieten.

Neem een kijkje naar onze verhuurlocaties in Fitou, op amper 10min rijden van deze mooie plek!

Hier meer!

#wandelen #Leucate #eten #restaurant

112 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

TiLLEY France © 2021 registrated brand

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon