top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Sol Y Fiesta

Bijgewerkt op: 10 mrt. 2022


Ieder jaar is er het grote dans en feest spektakel in Leucate Village , "Sol Y Fiesta" genoemd.. Tijdens deze 2 dagen kan je een aparte sfeer meemaken met optredens van verschillende bands, stoeten van zelfgemaakte futuristische vervoermiddelen een echt klank- en lichtspel s'avonds dit in met een ambiance van 100% .

Sol Y Fiesta a Leucate

Elk jaar dit al gedurende 20 jaar, viert men in Leucate de zon feesten, het begin van een nieuw zomerseizoen en dit in de periode van hemelvaart.

SOL Y FIESTA. is in de loop van de jaren een evenement met tal van live-shows geworden die u beslist niet mag missen, bekend en erkend tot ver buiten de grenzen van Leucate, en trekt duizenden toeschouwers aan voor twee magische dagen.

Wil je dit evenement bezoeken en zoek je een logie, dan kan je steeds bij ons terrecht.

Tags:

17 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page