top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Onze nieuwe gevel -Port Fitou

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


Om de X aantal jaar worden er grote werken verricht in La Pinede te Port Fitou. La Pinede in Port Fitou is de locatie waar wij ons ZEN appartement hebben. Ieder jaar passeren er tal van vakantiegangers die genieten van een welverdiende vakantie.

Dit jaar is onze gevel aan de beurt. Al de gevels en muurtjes van ons en de omringende appartementen word aangepakt en nadien geschilderd zodat het er weer zo goed als nieuw uit ziet. De werken nemen de maand oktober in beslag waardoor we even niet kunnen verhuren, maar de voldoening om naden met een zo goed als nieuw verblijf het volgend seizoen in te gaan is enorm. Voor al wie ons appartementje reeds bezocht heeft weet dat dit één van onze heilige plaatsjes is met een enorm ZEN gevoel.

Het domein Pedros genaamd is een heel unieke en rustige locatie, ideaal voor een vakantie als koppel of met kids. Neem een kijkje naar dit appartement en wie weet ? Hier meer!

#Pedros #informatief

67 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page