top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Reisverzekering

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


Velen boeken nog steeds een reis zonder reisverzekering hoewel een reisverzekering niet altijd duur hoeft te zijn en steeds rust geeft in case off. Wij bij TiLLEY France moeten helaas elk jaar gasten teleurstellen omdat ze een voorschot kwijtspelen omwille van een annulering, wat de rede ook mag zijn. Het voorschot dient om een "no show" verblijf voor ons te voorkomen, wat niet wegneemt dat ook bij ons de voorbereidingen moeten worden gemaakt voor de betreffende reservatie . Wij raden dan ook aan om eventueel een reisverzekering te nemen.

Er zijn tal van verzekeringsmaatschappijen die deze verzekeringen aanbieden. Ethias biedt al een reisverzekering aan voor 3 a 5% van het totaal bedrag HIER MEER

We hopen jullie hiermee voldoende hebben ingelicht.

Warme groeten,

Miranda & Harry


37 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page