• Harry TiLLEY

Café brasserie La Farga


We zijn heel blij met de nieuwe uitbaters van café La Farga in ons bergdorpje Baillestavy!

Brigitte en Benoit zijn met volle enthousiasme gestart met het uitbaten van het cafeetje La Farga in Baillestavy. Je kan er langsgaan voor een drankje maar ook voor een snelle hap of een lekkere lunch met tal van variaties. Brigitte en Benoit zoeken het uit voor jou ook als je allergieën hebt vinden ze wel een oplossing.

Het café is open gans het jaar enkel op vrijdag, zaterdag en zondag, in juni, Juli en augustus is het elke dag open met uitzondering op maandagen. Ook kan je Brigitte en Benoit bellen via dit nummer +33 6 89 56 08 67. om eventueel wensen door te geven of info te vragen.

Warme groeten,

Harry & Miranda

www.tilleyfrance.fr

#restaurant #eten #Baillestavy

128 keer bekeken

TiLLEY France © 2021 registrated brand

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon