top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

Café brasserie La Farga

Bijgewerkt op: 22 feb. 2022


We zijn heel blij met de nieuwe uitbaters van café La Farga in ons bergdorpje Baillestavy!

Brigitte et Benoit van café La Farga

Brigitte en Benoit zijn met volle enthousiasme gestart met het uitbaten van het cafeetje La Farga in Baillestavy. Je kan er langsgaan voor een drankje maar ook voor een snelle hap of een lekkere lunch met tal van variaties. Brigitte en Benoit zoeken het uit voor jou ook als je allergieën hebt vinden ze wel een oplossing.

Het café is open gans het jaar enkel op vrijdag, zaterdag en zondag, in juni, Juli en augustus is het elke dag open met uitzondering op maandagen. Ook kan je Brigitte en Benoit bellen via dit nummer +33 6 89 56 08 67. om eventueel wensen door te geven of info te vragen.

Warme groeten,

Harry & Miranda

165 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page