top of page
Strand zonsondergang
  • Foto van schrijverHarry TiLLEY

DOMAINE DE LA ROCHELIERRE

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2022


Rochelierre is één van de wijnboeren in Fitou waar reeds de vierde generatie door de familie Fabre actief is met het brengen van zijn lekkere wijnen! Onlangs hebben zij een nieuwe cave opgebouwd aan de rand van het dorp. Hier een mooie foto van hun recente cave dat sinds 2016 open is geopend.!

Rochelierre is geen kleine wijnboer meer, zo exporteert hij naar verschillende klanten wereldwijd en staat hij op verschillende gerenommeerde beurzen. Zo is hun nieuwe cave perfect geautomatiseerd om een goede service en hun lekkere wijenen fijnloos te versturen. Hier wat mooie fotoshoots van de cave en hun entre om te degusteren in een Chai sfeer.

Van onze tipi B&B kan je al wandelend langs de zalige straatjes van Fitou met zicht op het meer en zee deze cave bezoeken. Vanuit ons appartement is het 3min rijden.

Openingsuren: van april tot oktober elke dag open van 9 tot 12 en van 14 tot 19u > buiten het hoogseizoen is het enkel in het weekend open van 14 tot 18u.

Neem ook een kijkje naar onze verhuurlocaties via deze LINK

57 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page