• Harry TiLLEY

Gans het jaar door wijn degusteren in Fitou!

Bijgewerkt: 4 mei 2020


Wie houdt van lekkere wijn en graag ter plaatse in combinatie met de sfeer gaat degusteren, moet zeker halt houden in Fitou Village! Fitou een klein dorpje gelegen te Aude in de regio Occitanie het vroegere Languedoc Roussillon.

Fitou ligt vlak bij de autoroute du soleil (5min. rijden van afrit Leucat) en strookt aan de bekende route nationale van Perpignan naar Narbonne.

Bij Tilley France zijn we fier om te melden dat we heel wat goede Vignerons (wijnboeren) hebben in dit kleine maar toch actieve dorpje. Via deze blog proberen wij een goed overzicht te geven van het aanbod aan degustatie plaatsen. Het voordeel is dat al deze wijnboeren gans het jaar bijna dagelijks open zijn en jullie graag ontvangen en verwennen met hun lekkere wijnen!

1. Cave Vidal Thierry